Polewa czekoladowa IV

Polewa czekoladowa IV
Polewa czekoladowa IV to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako lukier i odbywa się w przybliżeniu 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, wodę, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową, Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier i kakao. Wymieszać w wodzie, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mleko i masło. Gotować na średnim ogniu, aż dojdzie do wrzenia. Kontynuuj gotowanie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
3
Zdjąć z ognia i ubić, aż ostygnie na tyle, aby rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn