Polewa Czekoladowa I

Polewa Czekoladowa I
Glazura czekoladowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 196 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada! Czekolada! Czekolada! Tort Bundt Z Polewą Czekoladową, Czekolada Melasa ciasto czekoladowe z polewą Baileys Irish Cream, oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W podwójnym kotle rozpuść razem masło, czekoladę i syrop. Alternatywnie można stopić czekoladę w kuchence mikrofalowej, a następnie zmiksować pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Wlać glazurę, gdy jeszcze ciepłe na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn