Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy

Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy
Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz 18 litrów wody, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wiele osób stworzyło ten przepis, a 1821 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polenta, pieczone warzywa i pieprzowe chipsy parmezan, Kurczak ze świeżą kukurydzą, pomidorami i kremową polentą, oraz Bezglutenowe ciasto do pizzy wykonane z polenty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać łyżkę parmezanu w rundzie na wyłożonej silikonem lub pergaminem blasze do pieczenia i lekko poklepać. Powtórz z pozostałym serem, rozstaw łyżki około 1/2 cala od siebie (powinieneś mieć od 8 do 10 kopców).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Piec przez 3 do 5 minut lub do złotego i chrupiące. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Pomidory, czosnek i bazylia wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Posypać szczyptą soli i wymieszać z oliwą z oliwek; odstawić.Polenta umieścić w średnim rondlu z wodą i solą; ubijać, aby wyeliminować grudki.Umieścić patelnię na średnim ogniu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając drewnianą łyżką. Mieszanina powinna zagęścić się i zacząć bąbelkować jak lawa.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i przykryj. Polenta dusić, pokryte, na małym ogniu, mieszając co 10 minut, aż gotowe. Wymieszaj z dna garnka, aby zagęszczona polenta nie przypaliła się. Polenta zostanie wykonana w ciągu około 20 do 45 minut, w zależności od mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać masło i ser. Smak i dodać sól, jeśli to konieczne, i świeżo zmielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Podawać w szerokich miseczkach, tworząc studnię w środku. Łyżka mieszanki pomidorowej do studni i podawać od razu z parmezanem chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ChipsyChipsy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn