Polenta z serem

Polenta z serem
Polenta z serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 273 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz natychmiastową polentę, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Cztery Sery Polenta, Trzy Serowe Polenta, oraz Kremowa Polenta Dwuserwowa.

Instrukcje

1
Mleko i wodę zagotować w dużym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj sól, czosnek w proszku, cebulę w proszku i czarny pieprz. Stopniowo mieszać w polenta; gotować, mieszając mieszaninę stale, przez 3 do 5 minut lub aż polenta zgęstnieje i odciąga od boków rondla. Wymieszać z parmezanem i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
ParmezanParmezan
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i podawać.;

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn