Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polenty z kiełbasą Ragu. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 24g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka wina, liści tymianku, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, Kiełbasa ragù na kremowej Polencie, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą.
Instrukcje
1
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać mąkę kukurydzianą w cienkim strumieniu, stale mieszając. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, doprawić solą i gotować 5 do 7 minut, aż do konsystencji gęstej płatków owsianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Płatki Owsiane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać polentę do czystego, ale nie nasmarowane 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Tymczasem, w 12 do 14-calowej patelni, podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż tylko palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kiełbasę i gotować na dużym ogniu, aż zacznie brązowieć we własnym tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać czosnek, cebulę, marchew, 1/2 tymianku, 1/2 oregano, nasiona kopru włoskiego, białe wino i pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, odkryte, 20 minut, aż mieszanina ma gęstą konsystencję ragu. Wymieszać z pozostałym tymiankiem i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Piersi Bażanta Jeśli)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
W międzyczasie rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Pokrój polentę na ćwiartki, a następnie połówki każdej ćwiartki po przekątnej, aby uzyskać 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
9
Posmaruj kliny z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, Ustaw na grillu i gotuj, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Podziel kliny polenta równo między 4 rozgrzane talerze obiadowe, top z chochlą ragu i podawać natychmiast.