Polenta z kiełbasą Ragu

Polenta z kiełbasą Ragu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polenty z kiełbasą Ragu. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 24g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.96 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka wina, liści tymianku, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, Kiełbasa ragù na kremowej Polencie, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać mąkę kukurydzianą w cienkim strumieniu, stale mieszając. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, doprawić solą i gotować 5 do 7 minut, aż do konsystencji gęstej płatków owsianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Płatki OwsianePłatki Owsiane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać polentę do czystego, ale nie nasmarowane 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Tymczasem, w 12 do 14-calowej patelni, podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż tylko palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kiełbasę i gotować na dużym ogniu, aż zacznie brązowieć we własnym tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać czosnek, cebulę, marchew, 1/2 tymianku, 1/2 oregano, nasiona kopru włoskiego, białe wino i pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, odkryte, 20 minut, aż mieszanina ma gęstą konsystencję ragu. Wymieszać z pozostałym tymiankiem i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
W międzyczasie rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Pokrój polentę na ćwiartki, a następnie połówki każdej ćwiartki po przekątnej, aby uzyskać 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
9
Posmaruj kliny z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, Ustaw na grillu i gotuj, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Podziel kliny polenta równo między 4 rozgrzane talerze obiadowe, top z chochlą ragu i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn