Polenta z kiełbasą i sosem grzybowym

Polenta z kiełbasą i sosem grzybowym
Polenta z kiełbasą i sosem grzybowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 768 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, wodę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Spróbuj Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, oraz Parmezan-polenta z kiełbasą-Ragoût grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj paprykę i cebulę; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać grzyby i czosnek; gotować 5 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z wodą, suszonymi pomidorami i pokruszonymi pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj włoską przyprawę i czarny pieprz; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
5
Tymczasem podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Pokrój plastry polenta sprayem do gotowania; dodaj do patelni. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić 2 plastry polenta na każdym z 4 talerzy; top każdy z 3/4 szklanki sosu i 3/4 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W43 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn