Polenta z kiełbasą i sosem grzybowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 768 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, wodę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Spróbuj Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, oraz Parmezan-polenta z kiełbasą-Ragoût grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj paprykę i cebulę; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać grzyby i czosnek; gotować 5 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z wodą, suszonymi pomidorami i pokruszonymi pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Dodaj włoską przyprawę i czarny pieprz; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
5
Tymczasem podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Pokrój plastry polenta sprayem do gotowania; dodaj do patelni. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieścić 2 plastry polenta na każdym z 4 talerzy; top każdy z 3/4 szklanki sosu i 3/4 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę