Polenta Lasagna
Przepis Polenta lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 386 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sos marinara, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polenta Lasagna, Polenta Lasagna, oraz Lazania Chorizo i Polenta.
Instrukcje
Łyżka 1/2 Puchar sos marinara w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia na pokrycie dna, i odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać kiełbasę; gotować 2 minuty.
Dodaj grzyby, cukinia, i czosnek; smażyć 2 minut lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając.
Dodaj pozostały sos marinara; zmniejszyć ogień, i gotować 10 protokół.
Ułóż 9 plastrów polenta nad marinara w naczyniu do pieczenia, i top równomiernie z połową mieszanki warzyw.
Posypać 1/4 szklanki sera na mieszaninie warzywnej; ułóż pozostałą polentę na serze. Top polenta z pozostałą mieszanką warzywną i posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Przykryć i piec w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub do bąbelków.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.