Polenta Biscotti

Polenta Biscotti
Polenta Biscotti może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, połówki orzechów pekan, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 10%. Spróbuj Polenta Biscotti, Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, oraz Croste Di Polenta Con Cicoria (Polenta Crust z duszonym Chico dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozprowadzić pekan na 10-na 15-calowej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Piec w piekarniku 325 do bardzo ciemniejszego, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ostudzić; pozostawić piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać jajka, wanilię, skórkę z cytryny i sok z cytryny i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Dodaj mąkę, polentę, proszek do pieczenia i sól i ubijaj do połączenia (ciasto będzie lepkie). Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
7
Podziel ciasto na pół i umieść porcje kilka centymetrów od siebie na blasze wyłożonej pergaminem do gotowania. Poklep każdy do dziennika o 10 cali długości, 2 cali szerokości i 1 cala wysokości (zwilż ręce zimną wodą, jeśli to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec, aż dzienniki zaczynają się złocistym na krawędziach, o 25 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przełożyć do stojaka z drutu i schłodzić przez 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
9
Ciężkim, ostrym nożem pokrój każdą kłódkę poprzecznie na plasterki o grubości 3/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Umieść plasterki z boku na arkuszu wyłożonym pergaminem do gotowania. Powrót biszkopty do piekarnika i piec na złoty na dnie, o 20 protokół. Odwróć je i kontynuuj pieczenie, aż ciasteczka będą chrupiące i złote po drugiej stronie, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieść biszkopty do stojaka do ostygnięcia. Przechowywać szczelnie do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn