Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym

Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym
Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu wołowego, steki z polędwicy wołowej, grzyby baby portabella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe z sosem z czerwonego wina, Polędwiczki wołowe z sosem żurawinowym, oraz Pikantne Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Czosnkowym.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Steki posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować steki 4 do 6 minut, obracając raz, aż do głębokiego brązu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 6 do 8 minut dla średnio rzadkiej do średniej doneness (nie rozgotować; wołowina będzie nadal gotować na stojąco).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjąć wołowinę na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Zwiększ ciepło do średniego.
5
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać grzyby. Gotować 3 do 4 protokół, mieszając raz lub dwa razy i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Dodać wino i sos do gotowania; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Sos pieczarkowy podawać na stekach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn