Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym

Pan-Seared polędwiczki wieprzowe z kompot rabarbar może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz kompot z rabarbaru, gałązki szałwii, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć rabarbar, możesz podążać za tym daniem głównym z Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy, oraz Kotlety Schabowe Z Kompot Rabarbarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj 3 łyżki oliwy z oliwek, zmielony czarny pieprz, sól, suszoną szałwię i mielony koper włoski w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę oleju na polędwicach wieprzowych; umieść w dużym naczyniu do pieczenia i odstaw 20 minut.
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 6 protokół. Zmniejszyć ogień do średniego; przykryć i gotować do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka rejestrów wieprzowiny 66°, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, o 8 minut dłużej dla średnich polędwic i 10 minut dla dużych.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia; odstawić na 5 minut.
Pokrój wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala; ułóż na półmisku.
Posypać natką pietruszki; dekorować gałązkami szałwii.
Podawać z kompot rabarbarowym.