Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym

Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym
Pan-Seared polędwiczki wieprzowe z kompot rabarbar może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz kompot z rabarbaru, gałązki szałwii, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć rabarbar, możesz podążać za tym daniem głównym z Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy, oraz Kotlety Schabowe Z Kompot Rabarbarowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj 3 łyżki oliwy z oliwek, zmielony czarny pieprz, sól, suszoną szałwię i mielony koper włoski w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę oleju na polędwicach wieprzowych; umieść w dużym naczyniu do pieczenia i odstaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Koper MielonyKoper Mielony
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać wieprzowinę i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 6 protokół. Zmniejszyć ogień do średniego; przykryć i gotować do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka rejestrów wieprzowiny 66°, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, o 8 minut dłużej dla średnich polędwic i 10 minut dla dużych.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokrój wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala; ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Posypać natką pietruszki; dekorować gałązkami szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Podawać z kompot rabarbarowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn