Polędwica wieprzowa z sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 136 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, ocet, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym klonowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ukłuć polędwiczki wieprzowe kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
2
Połączyć sos sojowy, bourbon, i brązowy cukier w płytkim naczyniu lub zip-top torby zamrażarki; dodać polędwiczki. Przykryć lub zamknąć i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej lub, w razie potrzeby, schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sos Sojowy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
3
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Wieprzowina
4
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
12 minut z każdej strony lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
6
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
7
Wymieszać śmietanę i kolejne 4 składniki; podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wieprzowina
8
Uwaga: polędwiczki wieprzowe można piec w temperaturze 500 przez 20 do 25 minut, w razie potrzeby, zamiast grillować.
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Tapiz Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.