Polędwica wołowa pieczona na patelni z rozmarynem i czosnkiem

Polędwica wołowa pieczona na patelni z rozmarynem i czosnkiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Jeśli 2,24 zł za porcję spada w budżecie, Pan-pieczona polędwica wołowa z rozmarynem i czosnkiem może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, olej roślinny, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z czosnkiem i rozmarynem, Polędwiczki wieprzowe pieczone z rozmarynem i czosnkiem, oraz Czosnkowo-rozmarynowa pieczona Polędwica wieprzowa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn