Polędwica Wołowa Chutneyed

Polędwica Wołowa Chutneyed
Polędwica wołowa Chutneyed może być tylko przyprawa szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 8,15 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, marchew, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki zagotować w rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub do momentu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do około 1 1/2 filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do dużej miski, zastrzegając warzywa; przykryć mieszaninę redukcji bulionu i schłodzić, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
RedukcjaRedukcja
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Przetwórz zarezerwowane warzywa w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki; przykryć i schłodzić, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wymieszać razem chutney i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
5
Połowę mieszanki chutney rozprowadzić równomiernie na polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
6
Umieść polędwicę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Piec polędwiczki w 450 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić pozostałą mieszaninę chutney nad polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Piec jeszcze 10-20 minut lub do czasu, aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Wyjąć z patelni i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Wyjmij stelaż z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj zastrzeżoną redukcję bulionu wołowego do patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aby rozluźnić rumiane cząstki; wlać do dużego rondla. Wymieszać sos do redukcji wina i zarezerwowane puree warzywne do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, 5 minut.
14
Ubij na maśle, 1 łyżka stołowa na raz. Wymieszaj z tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
15
Podawać z pokrojoną polędwicą.
16
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn