Polędwica wieprzowa z kolendrą i czosnkiem

Polędwica wieprzowa z kolendrą i czosnkiem
Polędwiczki wieprzowe z kolendrą i czosnkiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 67g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać łagodny proszek chile, papryka, fleur de sel, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Polędwica wieprzowa z kolendrą i czosnkiem, Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab, oraz Schab Balsamiczny Szkliwiony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce umieścić płatki pieprzu i zalać je wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić na 1 do 2 minut, aby ponownie nawodnić płatki.
3
Połącz wszystkie składniki solanki w blenderze lub w dużej misce za pomocą blendera immersion/stick. Wymieszaj płatki pieprzu i moczącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SolankaSolanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieścić schab w bardzo dużej plastikowej torebce, zalać solanką, wycisnąć nadmiar powietrza z torebki i zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Zwiń torbę, aby równomiernie pokryć mięso. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub do 1
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
6
Rozgrzej pośredni grill z patelnią ociekową i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem), kuchenką ceramiczną z płytą deflektora i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem) lub grillem węglowym lub gazowym Z pudełkiem lub Pakietem drewna owocowego (najlepiej jabłkiem) do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
PatelniaPatelnia
7
Połącz wszystkie składniki mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
8
Umieść wszystkie składniki glazury w słoiku z ciasną pokrywką i wstrząśnij, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
9
Wyjąć schab z solanki i lekko osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Posypać rub równomiernie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
11
Używając rąk lub pędzla, równomiernie, ale lekko, pokryj lędźwie olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
12
Włóż termometr do środka mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
13
Umieść schab w kuchence i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 57°, około 1 godziny i 15 minut.
14
Szybko wstrząśnij glazurą, aby odnowić wszelkie składniki, które mogły się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
15
Posmaruj schab szkliwem i wróć do kuchenki, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°, około 15 minut. W tym momencie mięso będzie lekko różowe w środku; gotuj przez dodatkowe 5 do 10 minut, aby uzyskać więcej dobrze zrobionych.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso
16
Wlać około połowę pozostałej glazury na deskę do krojenia i top z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
17
Odstawić na 10 minut.
18
Pokroić mięso w plastry 1/4 cala. Pogłębiać plastry w glazury, dodając dodatkowe w razie potrzeby, aby pokryć odsłonięte boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso
19
Posypać fleur de Sel i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
PieprzPieprz
1
To danie jest przyjemne dla tłumu, więc podwoję je i wezmę dwa na imprezę.

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia60
Magazyn