Polędwica w plastrach duszona w cebuli, z plackiem ziemniaczanym Roquefort i sałatką szpinakową z sosem Boczkowym
Need a danie główne bezglutenowe? Pokrojona w plasterki polędwica duszona w cebuli, z plackiem ziemniaczanym Roquefort i sałatką szpinakową z sosem bekonowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 102g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 1214 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ziemniaki, czapki grzybowe, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Pieczeń garnkowa duszona w boczku i cebuli, oraz Kurczak duszony z boczkiem i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Wyjmij mięso z lodówki i rozpakuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Niech wołowina stać kilka minut, aby się wyluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Podgrzej średnią patelnię na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Na rozgrzaną patelnię dodać masło i pokrojoną w plasterki cebulę i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Podsmaż cebulę przez 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie karmelowa w Kolorze, delikatna i słodka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Tymczasem umieść ziarna pieprzu w wytrzymałej torbie do przechowywania żywności. Uderz ziarno pieprzu małą, ciężką patelnią, aby je złamać. Baste mięso z odrobiną sosu Worcestershire z każdej strony za pomocą pędzla do ciasta. Steki płaszcz z 1 strony z popękane czarne ziarna pieprzu. Steki z grilla 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Marynowana Fasolka Szparagowa
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
W międzyczasie podgrzać resztki puree ziemniaczanego na wysokiej w kuchence mikrofalowej przez 5 minut. Jeśli używasz ziemniaków instant, przygotuj się do pakowania wskazówek i przenieś ciepłe ziemniaki do miski do mieszania. Ser i szalotki wymieszać w puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Rozgrzać patelnię nonstick na umiarkowanym ogniu. Płaszcz wnętrze patelni z masłem, aby pomóc w crusting.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Rozłóż tandetne ziemniaki w równej warstwie na patelni i pozwól im skorupę i brązową na dnie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
11
Przeciąć warstwę ziemniaka na pół delikatnie nożem do masła, uważać, aby nie zarysować powierzchni nonstick. Złóż jedną połowę na górze przeciwnej, tworząc placek ziemniaczany w kształcie półksiężyca z chrupiącym Na zewnątrz i tandetnym, miękkim środkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
12
Podczas gdy steki i ziemniaki gotować, brązowy posiekany boczek na małej patelni kiedyś złamać pieprzu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
13
Przenieś rumiane kawałki boczku do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Wytrzeć patelnię i powrócić do ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
14
Dodaj 1 / 2 szklanki octu balsamicznego na patelnię i doprowadzić do bańki. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut, aż ocet jest zmniejszona o połowę i grube. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
15
Wlać szpinak do salaterki. Wierzch z boczkiem i pieczarkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
16
Oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia ubić w ciepłym occie i zalać sałatką. Wrzucić sałatkę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Ugotowane steki przyprawiamy odrobiną soli i przekładamy na deskę do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
18
Niech steki odpocząć przez 5 minut na soki do redystrybucji przez mięso równomiernie. Jeśli pokroisz na gorący stek, soki się skończą,a pierwszy kęs będzie jedynym smacznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
19
Steki pokroić cienko na ziarno mięsa. Dusić plastry steku w cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
20
Placek ziemniaczany pokroić na 4 kliny i podawać razem z bocznymi stekami z sałatką szpinakową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.