Pokrojony filet mignon zawijany z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z sera pleśniowego

Pokrojony filet mignon zawijany z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pokrojony Filet mignon Wrap z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z niebieskiego sera. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 23G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać cukier, masło, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojony Filet Mignon z fasolą Fava, rzodkiewką i sosem musztardowym, Pokrojony Filet Mignon Z Fasolą Fava, Rzodkiewką I Musztardą, oraz Podwójny wędzony boczek zawijany Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami polany serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i gruszkę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
GruszkaGruszka
3
Posypać cukrem, włączyć ciepło do niskiej, i gotować, aż jasnobrązowy, o 10 protokół. W małej misce połączyć majonez, śmietanę i ser pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Sól i pieprz po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
5
Rozgrzać dużą patelnię (nie nieprzywierającą) na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać olej, odstawić do zgrzania i włożyć steki. Gotować steki, aż można je łatwo włączyć, o 4 protokół. Odwrócić i gotować 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
W międzyczasie wytrzyj olej z patelni i ciepłe tortille, pojedynczo, na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Cienko pokroić steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
10
Rozprowadzić około 2 łyżki. sos z niebieskiego sera na każdej tortilli, pozostawiając 1-in. margines ze wszystkich stron. Top każdy z 1/2 szklanki liści szpinaku, 1/4 plastry steku, i 2 łyżki. cebulowo-gruszkowy smak. Fold dolnej cala tortille nad ?wypełnienia i złożyć na boki, tworząc okłady.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CebulaCebula
StekStek
GruszkaGruszka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn