Pokrojony filet mignon zawijany z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z sera pleśniowego

Pokrojony filet mignon zawijany z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pokrojony Filet mignon Wrap z gruszkowo-cebulowym smakiem i sosem z niebieskiego sera. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 23G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać cukier, masło, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojony Filet Mignon z fasolą Fava, rzodkiewką i sosem musztardowym, Pokrojony Filet Mignon Z Fasolą Fava, Rzodkiewką I Musztardą, oraz Podwójny wędzony boczek zawijany Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami polany serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i gruszkę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
GruszkaGruszka
3
Posypać cukrem, włączyć ciepło do niskiej, i gotować, aż jasnobrązowy, o 10 protokół. W małej misce połączyć majonez, śmietanę i ser pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Sól i pieprz po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
5
Rozgrzać dużą patelnię (nie nieprzywierającą) na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać olej, odstawić do zgrzania i włożyć steki. Gotować steki, aż można je łatwo włączyć, o 4 protokół. Odwrócić i gotować 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
W międzyczasie wytrzyj olej z patelni i ciepłe tortille, pojedynczo, na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Cienko pokroić steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
10
Rozprowadzić około 2 łyżki. sos z niebieskiego sera na każdej tortilli, pozostawiając 1-in. margines ze wszystkich stron. Top każdy z 1/2 szklanki liści szpinaku, 1/4 plastry steku, i 2 łyżki. cebulowo-gruszkowy smak. Fold dolnej cala tortille nad ?wypełnienia i złożyć na boki, tworząc okłady.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
SerSer
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
CebulaCebula
StekStek
GruszkaGruszka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn