Poke Cake II
Poke Cake II to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka galaretki owocowej, woda, ubijana polewa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, Ciasto limonkowe PLUS doskonały Biały tort, oraz Wszystkie Naturalne Ciasto Mix Truskawkowe Poke Ciasto.
Instrukcje
Umieść warstwy ciasta, od góry do góry w dwóch czystych 8 lub 9 calowych okrągłych patelniach na ciasto. Nakłuć każde ciasto widelcem w odstępach 1/2 cala.
Rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie. Ostrożnie łyżkę rozpuszczonej żelatyny na warstwach ciasta. Schłodzić ciasta przez 3 do 4 godzin.
Zanurz jedną patelnię w ciepłej wodzie przez 10 sekund, a następnie odkręć ją na talerz do serwowania. Top z około 1 szklanki bitej polewy. Zanurz drugą patelnię ciasta w ciepłej wodzie na 10 sekund i odkręć drugą warstwę ciasta, umieszczając ostrożnie na pierwszej warstwie ciasta. Góra i boki mrozu z pozostałą bitą polewą. Wyluzuj.