Poisson Cru lub E ' i Ota (tuńczyk marynowany limonką Tahitańską)
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 53 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli 68 centów za porcję falls in your budget, Poisson Cru lub e ' An Ota (tahitański tuńczyk marynowany limonką) może być świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis do wypróbowania. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, mleko kokosowe, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Poisson Cru z mlekiem kokosowym i limonką, Poisson Cru, oraz Grillowany Halibut Poisson Cru.