Point Reyes Bleu i Nektarine Bruschetta
Point Reyes Bleu i nektarynka Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, nektaryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Truskawkowa Nektarynka Bruschetta, Deserowa Bruschetta z salsą Nektarynkową, oraz Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokrój bagietkę na ukos, aby utworzyć długie cienkie plastry. Wrzucić plastry bagietki z oliwą z oliwek i solą i pieprzem, do smaku.
Pokrój nektaryny na pół, usuń dół i pokrój każdą połowę na 4 kliny. Trzymaj 2 szaszłyki 1-cal od siebie w jednej ręce i użyj drugiej, aby szaszłykować każdy klin nektaryny na obu. Szaszłyk 4 kliny na każdej parze szaszłyków.
Grill chleb na złoty i tosty, o 1 minutę na stronie. W międzyczasie grilluj nektaryny, aż będą miały ślady grilla i zaczną mięknąć, około 2 minut na stronę.
Na każdym plasterku bagietki rozprowadź dip Bleu cheese i polej grillowanymi nektarynkami.