Podwójny Parfait Czekoladowo-Jagodowy

Podwójny Parfait Czekoladowo-Jagodowy
Double Chocolate-Berry Parfait to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bitą polewę, kubek budyniu czekoladowego, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 36%. Spróbuj Podwójny Pudding Czekoladowy Parfait, Double Chocolate Thin Mint Parfait, oraz Mini Podwójne Czekoladowe Ciasta Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć muffinkę z opakowania i grubo pokruszyć. W szklance na łodygach warstwa po 1/3 pokruszonej muffinki, budyniu i truskawek. Powtórz warstwy dwa razy. Top z bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn