Podwójny budyń czekoladowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Podwójny Budyń Czekoladowy, Podwójny Budyń Czekoladowy, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Papier Ryżowy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszaj startą czekoladę i wanilię. Łyżka do poszczególnych potraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych