Podwójny Budyń Czekoladowy
Podwójny budyń czekoladowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Podwójny Budyń Czekoladowy, Podwójny Budyń Czekoladowy, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Wymieszaj startą czekoladę i wanilię. Łyżka do poszczególnych potraw.
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą polewą.