Podwójne Plamiaki
Podwójne Plamiaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 430 kalorii, 43g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy ritz, pietruszkę, plamiaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy ritz można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wędzone Plamiaki i ziołowe placki rybne, Jakie Rybki, oraz Smażone Na Patelni Placki Rybne.
Instrukcje
Ziemniaki obrać i zgrubnie posiekać, włożyć do patelni z osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości, a następnie rozgnieść do miski.
Umieść rybę, z wędzoną rybą pod spodem, na dużej patelni z mlekiem, łodygami pietruszki i dobrym mieleniem pieprzu. Doprowadzić patelnię na wolnym ogniu i gotować przez około 58 protokół, obracając w razie potrzeby.
Wyjmij gotowaną rybę z patelni, ułóż do miski i dodaj posiekaną natkę pietruszki. Jajka ugotowane na twardo drobno posiekać i dodać z musztardą, skórką z cytryny i sokiem.
Mąkę rybną przełożyć na puree ziemniaczane i bardzo dokładnie wymieszać. Jeśli robisz je z wyprzedzeniem, poczekaj, aż zawartość obu misek będzie zimna przed połączeniem. Sprawdź przyprawy, dodając sól i pieprz w razie potrzeby.
Zmiażdżyć krakersy Ritz, co jest bardzo satysfakcjonujące: umieścić je w torbie zamrażarki, walenie i toczenia je z wałkiem do ciasta, aż będą okruchy. Ułóż dno tacy lub płytkiej patelni z tymi okruchami.
Uformuj mieszankę ryb i ziemniaków w 10 placków rybnych, z których każdy waży około 10 uncji (4 cale na centymetr grubości). Jak zrobić każdy tłuszcz patty, naciśnij je do okruchów Ritz cracker po obu stronach, aby uzyskać dobrą powłokę i pozostawić je na tacy lub patelni. Myślę, że lepiej ich nie przechowywać w lodówce, ale jeśli robisz je z dużym wyprzedzeniem, byłoby oczywiście lepiej posadzić je w lodówce.
Gdy jesteś gotowy, aby je ugotować, Rozgrzej piekarnik do 204°.
Kładziemy placki rybne na blasze do pieczenia, wytrząsając nadmiar okruchów Ritza, ale pozostawiając widoczną powłokę wokół każdego placka rybnego. Gotować je przez około 20 minut lub do momentu, gdy są podgrzewane. Jeśli są one w piecu zbyt długo będą pękać trochę, ale nie ma innej szkody przychodzi do nich, więc nie martw się zbyt wiele, jeśli ludzie mają dużo czasu, aby go do stołu do jedzenia.
Sprawia, że 10 placki rybne: są tak duże, że nikt nie potrzebuje sekund, ale dobrze wiedzieć, że możesz dostarczyć więcej w razie potrzeby.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.