Podwójne Bezy Waniliowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Podwójne bezy waniliowe spróbować. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 60. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier puder, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezy Rabarbarowo-Waniliowe, Kokosowe bezy z dodatkiem wanilii, oraz bezy ze świeżymi letnimi jagodami i waniliowym kremem fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj 2 duże blachy do pieczenia papierem do pieczenia i zabezpiecz papier taśmą maskującą.
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii. Rezerwuj fasolę wanilii do innego użytku.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania miękkich szczytów. Zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo dodawać cukier granulowany, a następnie cukier puder, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać nasiona wanilii i ekstrakt; beat tylko do mieszania.
Łyżka ciasto do worka cukierniczego wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Wyłożyć 60 kopców na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 225 przez 1 1/2 godziny. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.