Podwójne babeczki z ciemnej czekolady z nadzieniem z masła orzechowego

Podwójne babeczki z ciemnej czekolady z nadzieniem z masła orzechowego
Przepis Podwójna ciemna czekolada Cupcakes z nadzieniem masło orzechowe może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, sodę oczyszczoną, plus 3 łyżki masła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Dark Chocolate Peanut Butter Cup Cookies, Muffinki Z Podwójną Ciemną Czekoladą Z Masłem Orzechowym, oraz Podwójne Babeczki Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i umieść 2 Stojaki w dolnej i środkowej trzeciej części piekarnika. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi lub foliowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kakao w proszku w średniej żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj wrzącą wodę i ubijaj, aż powstanie gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Ubij w maślance do połączenia. W średniej misce przesiać mąkę z sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij 1 1/2 patyczka masła z granulowanym cukrem, aż będzie lekkie i puszyste, około 3 minut. Ubić jajka i wanilię, następnie ubić suche składniki w 2 partiach, na przemian z mieszanką kakaową. Ostrożnie łyżka ciasto babeczkowe do wyłożonych kubków muffin, wypełniając je około dwóch trzecich pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Piec przez 20 do 22 minut, lub aż babeczki są sprężyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Pozostaw babeczki do ostygnięcia w patelniach przez 5 minut, a następnie przenieś je do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
7
W średniej misce, ubić masło orzechowe z pozostałych 3 łyżki masła, aż kremowy. Cukier przesiać do miski i ubijać, aż będzie lekki i puszysty, około 2 minut. Łyżka wszystkich oprócz 3 łyżki nadzienia z masła orzechowego do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę Gwiazdy 1/4 cala. Trzymając babeczkę w dłoni, zanurz końcówkę w górnej części ciasta, naciskając ją na głębokość około 3/4 cala. Delikatnie wyciśnij torebkę z ciastem, aby napełnić babeczkę, wycofując ją powoli podczas wyciskania; poczujesz, że babeczka lekko się rozszerza podczas napełniania. Zeskrobać nadzienie z góry babeczki i powtarzać, aż wszystkie babeczki zostaną wypełnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W małym rondlu, doprowadzić śmietanę do gotować na wolnym ogniu. Z ognia, dodać półsłodką czekoladę do śmietany i odstawić na 5 minut, a następnie ubijać roztopioną czekoladę do śmietany, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Pozostaw lukier czekoladowy, aż lekko ostygnie i zgęstnieje, około 15 minut. Zanurz szczyty babeczek w lukrze, pozwalając nadmiar kapać z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Przenieść babeczki do stojaków i odstawić na 5 minut. Ponownie zanurz szczyty babeczek i przenieś je do stojaków. Łyżkę pozostałych 3 łyżek nadzienia z masłem orzechowym przełożyć do woreczka z ciastem i wyłożyć małe rozetki na wierzch babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn