Podwójne babeczki z ciemnej czekolady z nadzieniem z masła orzechowego

Podwójne babeczki z ciemnej czekolady z nadzieniem z masła orzechowego
Przepis Podwójna ciemna czekolada Cupcakes z nadzieniem masło orzechowe może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, sodę oczyszczoną, plus 3 łyżki masła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Dark Chocolate Peanut Butter Cup Cookies, Muffinki Z Podwójną Ciemną Czekoladą Z Masłem Orzechowym, oraz Podwójne Babeczki Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i umieść 2 Stojaki w dolnej i środkowej trzeciej części piekarnika. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi lub foliowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść kakao w proszku w średniej żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj wrzącą wodę i ubijaj, aż powstanie gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubij w maślance do połączenia. W średniej misce przesiać mąkę z sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij 1 1/2 patyczka masła z granulowanym cukrem, aż będzie lekkie i puszyste, około 3 minut. Ubić jajka i wanilię, następnie ubić suche składniki w 2 partiach, na przemian z mieszanką kakaową. Ostrożnie łyżka ciasto babeczkowe do wyłożonych kubków muffin, wypełniając je około dwóch trzecich pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec przez 20 do 22 minut, lub aż babeczki są sprężyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostaw babeczki do ostygnięcia w patelniach przez 5 minut, a następnie przenieś je do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
7
W średniej misce, ubić masło orzechowe z pozostałych 3 łyżki masła, aż kremowy. Cukier przesiać do miski i ubijać, aż będzie lekki i puszysty, około 2 minut. Łyżka wszystkich oprócz 3 łyżki nadzienia z masła orzechowego do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę Gwiazdy 1/4 cala. Trzymając babeczkę w dłoni, zanurz końcówkę w górnej części ciasta, naciskając ją na głębokość około 3/4 cala. Delikatnie wyciśnij torebkę z ciastem, aby napełnić babeczkę, wycofując ją powoli podczas wyciskania; poczujesz, że babeczka lekko się rozszerza podczas napełniania. Zeskrobać nadzienie z góry babeczki i powtarzać, aż wszystkie babeczki zostaną wypełnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W małym rondlu, doprowadzić śmietanę do gotować na wolnym ogniu. Z ognia, dodać półsłodką czekoladę do śmietany i odstawić na 5 minut, a następnie ubijać roztopioną czekoladę do śmietany, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Pozostaw lukier czekoladowy, aż lekko ostygnie i zgęstnieje, około 15 minut. Zanurz szczyty babeczek w lukrze, pozwalając nadmiar kapać z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Przenieść babeczki do stojaków i odstawić na 5 minut. Ponownie zanurz szczyty babeczek i przenieś je do stojaków. Łyżkę pozostałych 3 łyżek nadzienia z masłem orzechowym przełożyć do woreczka z ciastem i wyłożyć małe rozetki na wierzch babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn