Przepis Podwójnie czekoladowo-Kokosowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w ok. 1 godzina i 20 minut. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 496 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Mieszanka złota mąka, sól, cukier granulowany, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 83 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chude Podwójne Ciemna Czekolada Cupcakes, Podwójne babeczki z ciemnej czekolady z nadzieniem z masła orzechowego, oraz Podwójne Czekoladowe Babeczki Z Maślanym Kremem Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 12 mini i 12 regularne wielkości muffin kubki z papierowych kubków do pieczenia. W dużej misce, za pomocą trzepaczki, wymieszać mąkę, cukier granulowany, 1/2 szklanki kakao, soda oczyszczona i sól. W średniej misce, za pomocą trzepaczki, wymieszać mleko sojowe, olej rzepakowy, ocet i 1 1/2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Soda Oczyszczona
Olej Rzepakowy
Soymilk
Wanilia
Ocet
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Wlać mokrą mieszaninę do suchej mieszaniny; ubić trzepaczką do dobrze wymieszanego. Wymieszać z czekoladą. Napełnij każdy kubek mini muffin 1 łyżką miarki poziomu. Pozostałe ciasto podzielić między miseczki do muffinek o regularnym rozmiarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Trzepaczka
3
Piec mini babeczki 12 do 16 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
Piecz babeczki o regularnych rozmiarach 22 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Wykałaczki
Piekarnik
5
Na lukier, w dużej misce, ubić margarynę, olej kokosowy, 1 łyżeczka wanilii i 2 łyżeczki wody z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w 3 łyżki kakao i cukier puder, 1 szklanka na raz. Stopniowo ubijaj w wystarczającej ilości wody, aż będzie gładka i rozsiewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Olej Kokosowy
Margaryna
Lukier
Wanilia
Kakao W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
6
Aby zmontować stosy cupcake, Usuń papierowe kubki do pieczenia. Pipe lukier na wierzchu 1 regularnej wielkości babeczki. Top z 1 mini cupcake; frost top mini cupcake. Powtórz z pozostałymi babeczkami i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Lukier
7
Dekoruj czekoladowymi lokami i kokosem, w razie potrzeby.