Podwójne czekoladowe Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich kęsów czekoladowych, ekstrakt z wanilii, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Podwójne Czekoladowe Brownies, Brownie Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Czekoladowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Placki czekoladowe w mikrofalówce w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki przy średniej mocy (50% mocy) przez 30 sekund, aż stopią się (całkowity czas około 1 1/2 minuty). Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
5
Dodaj mąkę i sól, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią, 1/2 szklanki orzechów pekan i 1/2 szklanki kęsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Wanilia
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Sól
6
Rozprowadzić ciasto na wysmarowanej i mąki 13-x 9-calowy patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do zestawu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
9
Uwaga: brownies zamrażać w hermetycznym pojemniku do 1 miesiąca.
10
Podwójne czekoladowe Brownies z lukrem karmelowym: przygotuj Podwójne czekoladowe Brownies zgodnie z zaleceniami. Roztopić 3/4 szklanki masła w dużym rondlu na małym ogniu. Wymieszaj 2 szklanki cukru, 1/2 szklanki maślanki, 12 dużych pianek, 1 łyżkę lekkiego syropu kukurydzianego i 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż termometr cukierki rejestruje 234 (Soft-ball etapie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop Kukurydziany
Pianki
Soda Oczyszczona
Maślanka
Czekolada
Lukier
Karmel
Masło
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
11
Wyjąć z ognia i natychmiast wlać mieszaninę do dużej miski do mieszania. Beat mieszaninę z mikserem elektrycznym z dużą prędkością 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i zaczyna tracić połysk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Miska Do Mieszania
12
Rozprowadź karmelowy lukier równomiernie na ciastkach.