Poduszki Wypełnione Orzechem
Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 97 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Stollen Wypełniony Orzechami, Ciasta Kawowe Nadziewane Orzechami, oraz Naleśniki nadziewane serem lub orzechami (Atayef) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce pokrój masło i twarożek na mąkę, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać mieszaninę do uzyskania gładkiego ciasta, około 3 minut. Pat w prostokąt; owinąć w folię. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do firmy. Do napełniania, połączyć orzechy włoskie, cukier, mleko i wanilia.
Rozpakuj ciasto i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń w 17-1 / 2-in. x 10 po. prostokąt; pocięte na 2-1 / 2-in. kwadraty.
Umieść poziom łyżeczkę wypełniającą w środku każdego kwadratu. Zwilżyć brzegi wodą; złożyć na pół i uszczelnić widelcem.
Miejsce 1. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub aż brzegi będą złociste.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Pył z cukrem cukierniczym.