Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 880 kalorii, 52g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, słodkie ziemniaki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Glazurowane Indycze Pałeczki, Pomarańczowo-Piwno-glazurowane indycze pałeczki z czarną fasolą, oraz Końcówki żeber schabowych podsmażone, duszone i szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Składniki marynaty wymieszać razem i włożyć do indyka umieszczając je pod skórką. Marynata na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Wyjąć formę lodówkę i niech dojść do temperatury pokojowej.Tymczasem Zbierz duszone składniki.Rozgrzej rozgrzany Grill do średniej wysokości.Odnóża jasnobrązowe ze wszystkich stron.Tymczasem w ciężkim piecu holenderskim na grillu na średnim ogniu roztopić masło.
Dodać cebulę, ziemniaki, czosnek i sól i pieprz gotować przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać pozostałe składniki Duszenia i doprowadzić do boil.As nogi brązowe usunąć z płomienia i umieścić w doniczce. Pisklę w cieczy. Przykryj i umieść na pośrednim ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 1-1 1/2 godziny. Aż do przetargu widelca. Czas zależy od tego, jak gorąco Twój grill dostaje.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Słonina Wieprzowa
5
Wymieszać składniki glazury razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Wyjąć nogi i plastry słodkich ziemniaków i umieścić na naoliwionym grillu na bezpośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Szczotka glazury na nogi i indyka flipping gdy zwęglone. I znowu szczotkowanie szkliwem.Odcedzić bulion i zapisać do wykorzystania do późniejszego użycia. Jest bogaty i nie można go wyrzucać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Podawać indyka i słodkie ziemniaki z cebulą, żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane