Podstawowy Zapas

Podstawowy Zapas
Podstawowe zapasy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 440 kalorii, 40g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz marchew, pietruszkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Podstawowy Rosół Z Kurczaka, Podstawowy Rosół Z Kurczaka, oraz {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój mięso z nadmiaru tłuszczu, opłucz i umieść w garnku. Obficie przykryć zimną wodą, lekko posolić i powoli doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 34 godzin, w zależności od pożądanego stężenia smaku. (Sugeruję raczej więcej niż mniej; w przypadku lżejszej zupy skoncentrowany wywar zawsze można szybko rozcieńczyć wodą.) Odtłuścić powierzchnię piany i tłuszczu w miarę ich gromadzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Wyjąć z pieca, przecedzić przez bardzo drobne sito i przechowywać w lodówce na noc. Następnego dnia usuń tłuszcz z powierzchni stałej. Zapas można następnie przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać przez kilka miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Wariacje: przy takich samych ilościach warzyw i przypraw można przygotować bulion wołowy, cielęcy lub drobiowy z następującymi ilościami mięsa i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
5
Bulion Wołowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
6
1 funt każda kość wołowa (najlepiej kości szpiku), goleń wołowy i żeberka krótkie lub wołowina
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości SzpikuKości Szpiku
Kość WołowaKość Wołowa
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
OxtailOxtail
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Bulion Cielęcy
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
8
1 funt każdego cielęcego kości goleni i mięśni lub szyi i piersi cielęciny, kości i tłuszczu usunięte
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
9
Rosół Z Kurczaka
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
10
3 funty kurzych grzbietów i skrzydełek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn