Podstawowy Ryż Hiszpański
Podstawowy hiszpański ryż może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz paprykę, chili w proszku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Ryż Hiszpański, oraz Ryż Hiszpański.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu 1 do 2 minut. Cebulę i niegotowany ryż gotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż ryż będzie złoty kolor.
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszaj paprykę, wodę, sól, chili w proszku, czosnek w proszku i sos pomidorowy.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i gotować około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i sos pomidorowy zostanie wchłonięty.