Podstawowe Tosty Francuskie

Podstawowe Tosty Francuskie
Podstawowe francuskie tosty mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 510 kalorii, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podstawowe Wegańskie Tosty Francuskie, Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Umieść mleko, żółtka, jajko, masło, cukier, wanilia, cynamon i sól w płytkim naczyniu (13-by-9-calowe naczynie do pieczenia działa dobrze) i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i równomiernie włączone, a cukier się rozpuści.Spód dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni zalać cienką warstwą oleju i podgrzać na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Umieść kilka kromek chleba w mieszaninie mlecznej i odstaw na 15 sekund. Odwróć plasterki i odstawić na kolejne 15 sekund. Podnieś chleb, niech nadmiar mieszanki mleka kapie i połóż plastry w jednej warstwie na patelni. Gotować, aż rumiane na dnie, o 3 do 4 protokół.Flip i gotować drugą stronę, aż rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieść do ogrzanej blachy do pieczenia, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałymi kromkami chleba. Posypać cukrem pudrem i w razie potrzeby podawać z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn