Podstawowe Smażone Zielone Fasolki
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Podstawowe smażone fasolka szparagowa może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Szparagowa Smażona, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Smażona fasola szparagowa z Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody. W międzyczasie przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą.
Usuń łodygi z zielonej fasoli. Cebulę obrać, pokroić na pół i cienko pokroić.
Włożyć fasolę do wrzącej wody i gotować, aż będzie krucho-miękka, o 3 protokół.
Odcedzić i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem, aż ostygnie.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać pokrojoną cebulę i gotować, aż karmelizowane i złoty, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj zarezerwowaną fasolkę szparagową, ocet i cukier. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół. Natkę pietruszki wymieszać, posmakować, doprawić w razie potrzeby solą i pieprzem.