Podstawowe Smażone Zielone Fasolki

Podstawowe Smażone Zielone Fasolki
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Podstawowe smażone fasolka szparagowa może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Szparagowa Smażona, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Smażona fasola szparagowa z Pimento dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody. W międzyczasie przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
GarnekGarnek
2
Usuń łodygi z zielonej fasoli. Cebulę obrać, pokroić na pół i cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CebulaCebula
3
Włożyć fasolę do wrzącej wody i gotować, aż będzie krucho-miękka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
4
Odcedzić i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Odcedzić i odstawić.
6
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać pokrojoną cebulę i gotować, aż karmelizowane i złoty, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
8
Dodaj zarezerwowaną fasolkę szparagową, ocet i cukier. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół. Natkę pietruszki wymieszać, posmakować, doprawić w razie potrzeby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CukierCukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia71
Magazyn