Przepis Basic Carrot Cupcakes jest gotowy w około 34 minuty i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podstawowe Ciasto Marchewkowe, Najlepsze Podstawowe Kubki Na Ciasto Marchewkowe, oraz Podstawowe Babeczki Waniliowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni FIn średniej miski, wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Zestaw aside.In duża miska, ubić razem jajka, brązowy cukier i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Ramię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać olej i roztopione masło i mieszać do wymieszania, następnie dodać mieszaninę mąki i mieszać do wymieszania. Wymieszać z marchewką, orzechami i ananasem.Linia około 32 cupcake kubki z wkładkami