Podstawowa Pizza Pepperoni i pizza z czterema serem

Podstawowa Pizza Pepperoni i pizza z czterema serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc wypróbuj podstawową pizzę Pepperoni i pizzę z czterema serem. To danie główne ma 731 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Za $3.9 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mozzarelli, octu balsamicznego, pecorino romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cheese & Pepperoni Pizza Dip, Pepperoni Pizza Mac N ' Cheese, oraz Pepperoni Pizza Mac and Cheese dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Posyp aktywne suche drożdże 1 1/2 szklanki ciepłej-Nie letniej-wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aktywne Suche DrożdżeAktywne Suche Drożdże
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
W mikserze z nasadką łopatkową połącz mąkę i sól. Gdy mikser pracuje na niskich obrotach, skrop oliwą z oliwek i mieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę drożdży i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Posmaruj osobną miskę lekką mżawką oliwy z oliwek i włóż ciasto. Uformuj kulkę i wrzuć, aby posmarować kulkę ciasta oliwą z oliwek. Przykryj szczelnie folią i pozostaw do wyrośnięcia na co najmniej 1 godzinę lub do 3 lub 4 dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby przygotować ciasto do montażu pizzy: podziel ciasto na dwie równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Rozwałkuj jedną część tak cienko, jak to możliwe i ułóż na blasze do pieczenia. Powtórz z drugim kawałkiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Rozłóż sos na spodzie pizzy. Na wierzch z pokrojoną mozzarellą i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1
Skrop oliwą z oliwek i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2
Wlej słoik pesto na ciasto i równomiernie rozprowadź.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Dodaj mozzarellę, fontinę, kozi ser i Pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Ser KoziSer Kozi
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Ser FontinaSer Fontina
4
Piecz obie pizze, aż skórki będą złote, a ser będzie musujący, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Do sałatki z bazylii pomidorowej: podczas pieczenia pizzy rozgrzej oliwę na średnim ogniu na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj czosnek i wymieszaj, lekko smaż przez około minutę i zdejmij z ognia, zanim czosnek stanie się zbyt brązowy (może być złoty).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
8
Do miski dodaj pomidory, balsamiczny, bazylię oraz trochę soli i pieprzu. Wymieszaj, aby połączyć, a następnie posmakuj i dodaj więcej bazylii w razie potrzeby i więcej soli w razie potrzeby. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posyp pizzę z czterema serami sałatką z bazylii pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
10
Pokrój pizze na plasterki i podawaj.
11
Dodaj łyżkę oliwy z oliwek do gorącej patelni na średnim ogniu. Wrzuć czosnek i posiekaną cebulę i zamieszaj. Gotuj, aż cebula będzie miękka, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodaj bulion z kurczaka, ubijając, aby odgazować dno patelni. Gotuj, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodaj pokruszone pomidory i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
14
Dodaj sól i pieprz do smaku i szczyptę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
15
Dodaj suszone oregano i bazylię. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże12 łyżeczki czosnku w proszkuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1kgsgałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fontina, tartafontina, tarta8świeże liście bazylii, posiekaneświeże liście bazylii, posiekane16świeże liście bazylii, szyfonada i więcej w razie potrzebyświeże liście bazylii, szyfonada i więcej w razie potrzeby3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża mozzarella w plasterkachświeża mozzarella w plasterkach3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony5goździkiczosnek drobno mielonyczosnek drobno mielony1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser kozi, pokruszonyser kozi, pokruszony1kufelpomidory z czerwonych winogron, przekrojone wzdłuż na półpomidory z czerwonych winogron, przekrojone wzdłuż na pół1kufelpomidory z żółtych winogron, przekrojone na pół wzdłużpomidory z żółtych winogron, przekrojone na pół wzdłuż1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, plus więcej do miski olejowejoliwa z oliwek, plus więcej do miski olejowej12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)cebula posiekana drobnocebula posiekana drobno1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Pecorino Romanotarty Pecorino Romano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawałki pepperonikawałki pepperoni991 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży groszek łuskany lub rozmrożony, mrożony groszek organicznyświeży groszek łuskany lub rozmrożony, mrożony groszek organiczny10krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz1szczyptaSzczypta cukruSzczypta cukru
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn