Podsmażone przegrzebki z redukcją białego wina
Smażone przegrzebki z białym winem redukcja wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, przegrzebki morskie, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Przegrzebki smażone na patelni z redukcją białego wina, Pieczona endywia belgijska z białym winem pomarańczowa redukcja, oraz Herbed Heritage Schab z redukcją białego wina.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników; odstawić.
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj przegrzebki; gotować 2 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Wlać mieszaninę wina do patelni; gotować na średnim ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub do zmniejszenia do 1/3 szklanki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem. Łyżka sosu na przegrzebki; posypać przegrzebki natką pietruszki.