Podsmażone przegrzebki z redukcją białego wina

Podsmażone przegrzebki z redukcją białego wina
Smażone przegrzebki z białym winem redukcja wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, przegrzebki morskie, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Przegrzebki smażone na patelni z redukcją białego wina, Pieczona endywia belgijska z białym winem pomarańczowa redukcja, oraz Herbed Heritage Schab z redukcją białego wina.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników; odstawić.
2
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj przegrzebki; gotować 2 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać mieszaninę wina do patelni; gotować na średnim ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub do zmniejszenia do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem. Łyżka sosu na przegrzebki; posypać przegrzebki natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn