Podsmażone przegrzebki i grzyby z orzeszkami pinii

Podsmażone przegrzebki i grzyby z orzeszkami pinii
Podsmażone przegrzebki i grzyby z orzeszkami pinii to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Anielskie włosy, sól, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażony szpinak i orzeszki piniowe, Ananas smażony z miodem i orzeszkami piniowymi, oraz Chard Smażony Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Roztopić margarynę na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać przegrzebki, grzyby i orzeszki piniowe. Stir-fry 2 minuty lub aż przegrzebki są zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń mieszaninę przegrzebka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj szalotki i czosnek na patelni; stir-fry 30 sekund. Wymieszać z winem i sokiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty. Powrót przegrzebek mieszaniny na patelnię; gotować 30 sekund lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn