Podsmażone pory z kasztanami

Podsmażone pory z kasztanami
Podsmażone pory z kasztanami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 102 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ząbki czosnku, marchew, kasztany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Podsmażona cebula, kasztany i boczek, Podsmażone kasztany, cebula i boczek, oraz Smażone Pory.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać kasztany, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, niezakłócony, aż rumiane na dnie, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać czosnek i sardelę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać wino i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę. Wymieszać pory i marchewkę, dodać bulion i doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Śmietanę wymieszać z porami i doprawić solą i pieprzem. Złożyć kasztany, przenieść do dużej miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodać do przodu: przepis może być przygotowany z wyprzedzeniem przez krok Przechowywać w lodówce kasztany i pory oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn