Podsmażone pory z kasztanami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 102 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ząbki czosnku, marchew, kasztany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Podsmażona cebula, kasztany i boczek, Podsmażone kasztany, cebula i boczek, oraz Smażone Pory.
Dodać kasztany, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, niezakłócony, aż rumiane na dnie, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
KASZTANY JADALNE
3
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i sardelę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać wino i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę. Wymieszać pory i marchewkę, dodać bulion i doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Śmietanę wymieszać z porami i doprawić solą i pieprzem. Złożyć kasztany, przenieść do dużej miski i służyć.