Podsmażony Chard Na Polenta Z Jaj Sadzonych
Podsmażony Chard na Polenta z jaj sadzonych jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jeśli masz wino, boćwinę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Jaja zagnieżdżone w Podsmażonym boczku i pieczarkach, Smażona Polenta, Jajka I Szałwia, oraz Jajka Sadzone I Warzywa Z Kolorami Nad Polentą dla podobnych receptur.