Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi
Przepis podpis teściowej Kimchi z " The Kimchi Cookbook could satisfy your Korean craving in approximately 72 godziny. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, cebulę, Koreański szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), oraz Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap).
Instrukcje
1
Kapustę kroimy na ćwiartki, a następnie kroimy każdą ćwiartkę na pół wzdłuż i wycinamy rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
2
Ułóż każdy segment kapusty płasko, a następnie podziel na ćwiartki o szerokości około 1 cala na 6 cali długości. Jeśli niektóre liście są zbyt szerokie, pokrój je w przybliżonych proporcjach. W dużej misce wrzucić kapustę z solą i odstawić do solanki na 1 godzinę i 15 minut. Sól spłukać w misce z zimną wodą i pozostawić liście kapusty odsączyć w durszlaku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Winegret Z Wermutu
3
Aby pasta przyprawowa, w mini maszynce wyposażonej w metalowe ostrze, przecier krewetki, owsianka, SOS anchois, bulion, czosnek, imbir i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
żółta Cebula, Obrana, Starta
Płatki Na Gorąco
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Przenieść mieszaninę do miski i dodać 1/4 szklanki płatków pieprzu chile i wymieszać ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
5
Niech pasta przyprawowa siedzieć na 15 protokół niech smaki połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
6
W dużej misce, wrzucić kapustę, cebula, zielona cebula, i szczypiorek z pozostałych płatków papryki chile aż chile pieprz płatki lekko płaszcz warzywa.
Dodać pastę przyprawową i ostrygi i wymieszać do równomiernego rozłożenia. Szczelnie zapakować do 2-litrowego pojemnika, przykryć i odstawić na maksymalnie 2 dni w temperaturze pokojowej. Następnie przenieś pojemnik do lodówki. Można też od razu zjeść kimchi, ale ja wolę lekko postarzony, sfermentowany smak. Gdy fermentuje, kapusta rozszerza się, więc pamiętaj, aby umieścić słoik na talerzu lub w misce, aby złapać przelew.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.