Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi

Podpis teściowej Kimchi z
Przepis podpis teściowej Kimchi z " The Kimchi Cookbook could satisfy your Korean craving in approximately 72 godziny. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, cebulę, Koreański szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), oraz Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap).

Instrukcje

1
Kapustę kroimy na ćwiartki, a następnie kroimy każdą ćwiartkę na pół wzdłuż i wycinamy rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2
Ułóż każdy segment kapusty płasko, a następnie podziel na ćwiartki o szerokości około 1 cala na 6 cali długości. Jeśli niektóre liście są zbyt szerokie, pokrój je w przybliżonych proporcjach. W dużej misce wrzucić kapustę z solą i odstawić do solanki na 1 godzinę i 15 minut. Sól spłukać w misce z zimną wodą i pozostawić liście kapusty odsączyć w durszlaku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Aby pasta przyprawowa, w mini maszynce wyposażonej w metalowe ostrze, przecier krewetki, owsianka, SOS anchois, bulion, czosnek, imbir i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Płatki Na GorącoPłatki Na Gorąco
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Przenieść mieszaninę do miski i dodać 1/4 szklanki płatków pieprzu chile i wymieszać ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Niech pasta przyprawowa siedzieć na 15 protokół niech smaki połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
6
W dużej misce, wrzucić kapustę, cebula, zielona cebula, i szczypiorek z pozostałych płatków papryki chile aż chile pieprz płatki lekko płaszcz warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać pastę przyprawową i ostrygi i wymieszać do równomiernego rozłożenia. Szczelnie zapakować do 2-litrowego pojemnika, przykryć i odstawić na maksymalnie 2 dni w temperaturze pokojowej. Następnie przenieś pojemnik do lodówki. Można też od razu zjeść kimchi, ale ja wolę lekko postarzony, sfermentowany smak. Gdy fermentuje, kapusta rozszerza się, więc pamiętaj, aby umieścić słoik na talerzu lub w misce, aby złapać przelew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
KimchiKimchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W72 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn