Podgrzewacz Żurawinowo-Pomarańczowy

Podgrzewacz Żurawinowo-Pomarańczowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawinowo-pomarańczowy cieplej spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier, koncentrat lemoniady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mokka Cieplej, Zimowy Cieplej, oraz Zimowy Cieplej.

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj żurawinę, laskę cynamonu i wodę. Gotować przez 5 minut. Szczep, odrzucając żurawinę i laskę cynamonu. Zwrócić sok do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
żurawinażurawina
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Do rondla dodaj koncentraty soku i cukier; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn