Podeszwa z kremem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Sole z kremem cytrynowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 394 kalorie, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Mieszanka masła, świeżo zmielony pieprz, filety z soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana sola cytrynowa z pierogami i sosem cytrynowym, Sola cytrynowa z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sola Cytrynowa Smażona Na Patelni.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej roztop masło na umiarkowanym ogniu.
Podeszwę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Podeszwę odkurzyć mąką i otrząsnąć nadmiar.
Włożyć podeszwę na patelnię i gotować przez 2 minuty. Włączyć i gotować, aż po prostu zrobić, o 2 minuty dłużej.
Wyjmij podeszwę z patelni.
Na patelnię dodać śmietanę i skórkę cytrynową. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż zacznie zgęstnieć, o 2 protokół. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, sok z cytryny i pietruszkę.
Alternatywy dla ryb: inni członkowie rodziny flądrów, tacy jak Sand dab lub fluke, będą dobrze komponować się z sosem, podobnie jak takie łagodne filety rybne, jak pstrąg, morszczuk lub witlinek.
Rekomendacja wina: Dojrzałe, pełne smaku chardonnay z dębowymi podtekstami doskonale sprawdzi się w bogactwie tego kremowego Dania. Spróbuj butelki z Kalifornii lub Australii.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.