Podeszwa nadziewana szafranem: Sogliole Ripiene

Podeszwa nadziewana szafranem: Sogliole Ripiene
Podeszwa nadziewana szafranem: Sogliole Ripiene jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, liść laurowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wypchana Podeszwa, Sola Nadziewana Owocami Morza, oraz Faszerowana Podeszwa z krewetkami.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć głowy ryb i kości, cebula z goździkiem, marchew, seler, liść laurowy, pieprz, sól, i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać 1-litrową wodę i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 30 minut, aż płyn zmniejszy się o nieco mniej niż połowę. Odcedzić płyn do małego rondla i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Doprawić solą i pieprzem z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z SoliFilety Z Soli
4
Po 1 stronie każdego fileta ułożyć kilka liści szpinaku. Mięso kraba podzielić równomiernie pomiędzy cztery filety i rozłożyć na szpinaku. Dodać rodzynki i orzeszki piniowe i zwinąć każdy filet. Zabezpieczyć wykałaczką lub sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
CrabmeatCrabmeat
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
W moździerzu i tłuczku połącz pasma szafranu z cukrem i zmiażdż razem, tworząc piaszczystą pastę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać nadziewane filety sole i gotować ze wszystkich stron, aż światło złoty kolor, o 5 protokół. Tymczasem doprowadzić bulion rybny do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SoliFilety Z Soli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Usuń wiązki ryb na talerzu i dodać gotującego fumet, skrobanie dno patelni saute z drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać mieszaninę szafranu i Prosecco i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, następnie dodawać masło, kawałek po kawałku, aż wszystko się wchłonie. Odstawić wiązki ryb na patelnię, aby się rozgrzały, a następnie natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
SzafranSzafran
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn