Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj podeszwę nadziewaną Krabem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 6,61 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion z kurczaka, bułkę tartą, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Podeszwa nadziewana mięsem kraba, Krab & Krewetki Nadziewane Sole, oraz Pikantna Podeszwa Nadziewana Krabem.
Instrukcje
1
W misce, połączyć bułkę tartą, Krab, cebula, jajko, sól i cayenne. Łyżka na filety; zwinąć i zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Miejsce w wysmarowanym 2-qt. brojlery-dowód danie; skropić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350°przez 25-30 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Tymczasem do sosu wstawiamy pozostałe masło do rondla. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Spuścić płyn z naczynia do pieczenia. Polać filetami sosem; posypać serem i migdałami. Broil 5 w. od ognia, aż ser topi się i migdały są lekko rumiane. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.