Poczwórne Ciasto Czekoladowe

Poczwórne Ciasto Czekoladowe
Poczwórne ciasto czekoladowe Bochenek może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 502 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czekoladę, wodę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Poczwórne Ciasto Czekoladowe, Poczwórne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Poczwórne Ciasteczka Czekoladowe.

Instrukcje

1
Wyjmij wszystko, czego potrzebujesz z lodówki, aby wszystkie składniki osiągnęły temperaturę pokojową.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F, wkładając blachę do pieczenia, jak to robisz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umieścić mąkę, soda oczyszczona, kakao, cukier, masło, jajka, wanilia, i śmietana do procesora i blitz aż gładkie, satynowy brązowy ciasto. Zeskrobać gumową szpatułką i ponownie przetworzyć, wlewając wrzącą wodę do lejka. Wyłącz go, a następnie zdejmij pokrywkę i dobrze zeskrobany nóż z podwójnym ostrzem i, nadal używając gumowej szpatułki, wymieszaj z kawałkami czekolady lub kęsami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
LejekLejek
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Zeskrobać i wlać ciasto do przygotowanego bochenka i wstawić do piekarnika, gotując przez około 1 godzinę. Kiedy będzie gotowy, Bochenek zostanie podniesiony i podzielony na środek, a tester tortów będzie całkiem czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Nie długo przed wyjściem ciasta z piekarnika (po około 45-50 minutach), do małego rondla włóż składniki syropu z kakao, wody i cukru i gotuj przez około 5 minut, aby uzyskać gęsty syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjmij ciasto z piekarnika i posadź je na stojaku chłodzącym, wciąż w puszce, i przebijaj tu i tam testerem ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wlać syrop na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
8
Niech ciasto staje się całkowicie zimny, a następnie wymknąć się z jego puszki, usuwając folię, jak to zrobić. Usiądź na podłużnym lub innym talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Posypać odłamki czekolady na wierzchu lepkiej powierzchni ciasta
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn