Przegrzebki z Kaparem i brązowym sosem maślanym

Przegrzebki z Kaparem i brązowym sosem maślanym
Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 208 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sok z cytryny, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki morskie z sosem kaparowym z rumianego masła, Zapiekane przegrzebki z sosem maślanym różowo-Grejpfrutowo-brązowym, oraz Kaparowo-brązowy brokuł maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pat przegrzebki suche, i posypać solą i pieprzem. Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej, ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj przegrzebki i zapiekać około 2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Przenieś przegrzebki na talerze do serwowania, przykryj i ogrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę lub aż masło zacznie się złoto brązowy. (Uważaj, aby nie spalić czosnku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
6
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać sok z cytryny i kapary. SOS łyżka nad przegrzebki, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KaparyKapary
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Uwaga na wino: Jeffrey Dye, właściciel Win Happy Camper, sugeruje swój Chardonnay na ten posiłek. "Ma lekkie nuty dębu i smaki zielonego jabłka", mówi, " ale jego świeżość pozwala łatwo mieszać się z potrawami i być dość orzeźwiający."
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone JabłkoZielone Jabłko
ChardonnayChardonnay
WinoWino

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn