Przegrzebki z Kaparem i brązowym sosem maślanym
Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 208 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sok z cytryny, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki morskie z sosem kaparowym z rumianego masła, Zapiekane przegrzebki z sosem maślanym różowo-Grejpfrutowo-brązowym, oraz Kaparowo-brązowy brokuł maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche, i posypać solą i pieprzem. Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej, ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Dodaj przegrzebki i zapiekać około 2 minut z każdej strony.
Przenieś przegrzebki na talerze do serwowania, przykryj i ogrzej.
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła na patelni.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę lub aż masło zacznie się złoto brązowy. (Uważaj, aby nie spalić czosnku.)
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać sok z cytryny i kapary. SOS łyżka nad przegrzebki, i służyć.
Uwaga na wino: Jeffrey Dye, właściciel Win Happy Camper, sugeruje swój Chardonnay na ten posiłek. "Ma lekkie nuty dębu i smaki zielonego jabłka", mówi, " ale jego świeżość pozwala łatwo mieszać się z potrawami i być dość orzeźwiający."