Medaliony wieprzowe z sosem oliwkowo-kaparowym
Medaliony wieprzowe z sosem oliwkowo-kaparowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka polędwicy wieprzowej, sól, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Medaliony Wieprzowe Z Sosem Z Kaparów Oliwkowych, Medaliony wieprzowe z sosem oliwkowo-kaparowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem musztardowo-kaparowym.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 8 kawałków.
Umieść każdy kawałek wieprzowiny między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Posypać obie strony wieprzowiny solą i pieprzem.
Mąkę umieścić w płytkiej misce. Wieprzowinę zagrzebać w mące, obracając się do płaszcza; wytrząsnąć nadmiar mąki.
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę wieprzowiny, i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Usuń mieszankę wieprzową z patelni i utrzymaj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i wieprzowiną. Wieprzowina na patelnię.
Dodać wino i bulion; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z oliwkami i kaparami; gotować 4 minuty.
Posypać natką pietruszki.