Pobłażliwy Tort Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pobłażliwego Torta czekoladowego. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 44 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowa Tarta Truskawkowa: Odpustowy Deser Na Noc, Pobłażliwe Smażone Guacamole Bites, oraz Bezglutenowy Makaron Bezglutenowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. Smarować 9-calową sprężynową patelnię. W rondlu 2-quart roztopić kawałki czekolady i 1/2 szklanki masła na średnim ogniu, często mieszając. Fajne 5 minut. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Żółtka wymieszać, aż do wymieszania.
W dużej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż spieniony. Ubij w granulowanym cukrze, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się miękkie szczyty. Fold mieszaniny czekolady na białka jaj. Na patelni równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec 35 do 40 minut lub do góry wydaje się suche i popękane. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wzdłuż boku patelni, aby poluzować ciasto; Usuń stronę patelni. Całkowicie fajne.
Umieść ciasto na talerzu.
W rondlu 2-ćwiartkowym roztopić czekoladę i 1 łyżeczkę masła na małym ogniu, często mieszając. Wymieszać z cukrem pudrem i wodą do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka glazury na wierzchu ciasta.
Mżawka karmel polewa na glazury.
Dekoruj czekoladowymi lokami i orzechami pekan.