Veracruzana Fish

Veracruzana Fish
Veracruzana Fish to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 167g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1226 kalorii. Na 17,51 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pietruszki, cytryny, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Łatwa ryba Veracruz (Pescado a la Veracruzana), Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami), oraz Krewetka Veracruzana.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn