Poblanos Nadziewane Wieprzowiną Z Sosem Orzechowym

Poblanos Nadziewane Wieprzowiną Z Sosem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Poblanos Nadziewane wieprzowiną z sosem orzechowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 280 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka mielonego pieprzu, oliwy z oliwek, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Poblanos Nadziewane Wieprzowiną I Owocami, Pieczone Poblanos nadziewane w / Pulled Pork Chili Verde, oraz Poblanos nadziewane serem z sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Broil chile papryki na folii aluminiowej wyłożonej blachy do pieczenia 5 cali od ciepła o 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają blister.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieść papryki chile w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać ze skórki. Delikatnie podzielić chile papryki otwarte wzdłuż, zachowując łodygi nienaruszone; usunąć i wyrzucić nasiona. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Gotować wieprzowinę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj posiekaną cebulę i następne 4 składniki; gotować, często mieszając, 7 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Wymieszać pomidora i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
6
Wymieszać razem sos pomidorowy i kolejne 3 składniki w małym rondlu na małym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Łyżka około 1/2 szklanki mieszaniny wieprzowiny do każdego pieprzu, i umieścić w lekko nasmarowane 13-x 9-calowy naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Polać paprykę sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PaprykaPapryka
9
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut. Top z orzechowym sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Udekorować, w razie potrzeby, i służyć na cynamonowy pilaw ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
RyżRyż
11
Uwaga: małe zielone papryki można zastąpić paprykami Poblanos chile. (Nie piecz.) Postępować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka ChiliPapryka Chili
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
12
Piec 45 minut lub do papryki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn