Poblanos nadziewane serem Juana Diego Michela

Poblanos nadziewane serem Juana Diego Michela
Poblanos nadziewane serem Juana Diego Michela może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 17g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, cebulę, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zielone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Faszerowany Ser Poblanos, Poblanos Nadziewane kukurydzą i serem, oraz Faszerowane Poblanosy z czarną fasolą i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Pomidory Broil, cebula, i czosnek w wyłożonej folią płytkiej patelni do pieczenia 2 do 3 cali od ciepła, obracając często, aż lekko zwęglone ze wszystkich stron, o 5 minut dla czosnku, 12 do 15 minut dla cebuli i pomidorów (miąższ powinien być miękki). Alternatywnie, char warzywa w gorącym dobrze przyprawione patelni lub żeliwnej patelni na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Pomidory i czosnek obrać ze skórki, następnie przecier z cebulą i solą w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących składników). Przebić przez duże sito do miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w szerokim 4-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie tylko gorąco. Około 1/2 szklanki sosu pomidorowego wymieszać z olejem (zmniejsza to rozpryskiwanie), a przy energicznym bulgotaniu dodać pozostały sos i bazylię. Smażyć sos, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
BazyliaBazylia
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj winogrona, plantany i mango do sosu i gotuj delikatnie, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż sos się zagęści, a owoce będą miękkie, ale nadal nienaruszone, o 30 protokół. SOS doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
WinogronaWinogrona
OwoceOwoce
SOSSOS
SólSól
6
Podczas gdy sos się gotuje, Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wlać sos na nadziewane chiles i piec, pokryte folią, aż ser jest całkowicie topi się i sos jest bulgotanie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
* Chiles mogą być nadziewane 1 dzień wcześniej i schłodzone (bez sosu), pokryte.* Naczynie można zmontować 4 godziny wcześniej. Chłodne, odkryte, potem chłodne, przykryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn